BÖN

Joh 15:7 Om ni förblir i mig och mina ord förblir i er, så be om vad ni vill och ni skall få det.


Dagens bibelord är mycket kort, men mycket talande, och mycket kraftfullt

.

Här lovar Jesus oss att om vi förblir i honom, och om vi fortsätter att fylla oss med ordet, då kommer vi kunna be om vad vi vill, och då ska vi få det vi ber honom om.


Lägg märke till att det står att vi kan be om vad vi vill, och vi ska få det. Det står inte att vi kommer få det vi ber om samma dag som vi ber om det, vist kan detta ske, men det är inte alltid så. Men vad vi vet är att vår Gud aldrig kommer för sent. Vi kan ibland tycka han kommer i senaste laget, men han kommer aldrig för sent.


Du kan be om vad du vill står det i dagens bibelord. Detta betyder att du kan be att Gud ska ta bort sjukdom från din kropp, du kan be om att dina anhöriga ska bli kristen, och du kan be om upprättelse för dig och hela din familj, och när du gör det, då kommer Gud att svara på dina böner. Ibland måste vi vara uthålliga när det gäller våra böner. Ibland räcker det inte med en kort liten raser bön. Ibland får vi hålla ut i bön länge innan vi får bönesvar.


Så när det gäller ditt helande, ge inte upp. Fortsätt att sträcka dig ut i bön och i tro för ditt mirakel. Och om du inte ger upp så kommer Gud att fylla ditt behov.



© Jimmy Larsson Uppsala http://helande.blogg.se 2009


Kommentarer
Postat av: Rene´

Ja och amen

2009-08-12 @ 19:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0