JESUS GÖR VAD HAN VILL.

Luk 7:12-15 Just som han närmade sig stadsporten, se, då bar man ut en död. Han var sin mors ende son, och hon var änka. Mycket folk från staden gick med henne. När Herren fick se henne, förbarmade han sig över henne och sade till henne: "Gråt inte." Sedan gick han fram och rörde vid båren. Bärarna stannade och han sade: "Unge man, jag säger dig: Stå upp!" Då satte sig den döde upp och började tala, och Jesus gav honom åt hans mor.

Jesus gjorde under sin tid som människa här på jorden många olika under. Han botade många olika sjukdomar, allvarliga och mindre allvarliga sjukdomar. Här kan vi läsa om ett barn till en kvinna som dess utom var änka. Tänk dig in i änkans situation här, först har hon förlorat sin man, och nu förlorade hon sitt enda barn. Hennes inkomst försäkring i framtiden.

 

När Jesus ser vad som hänt så får han hjärta för situationen, och inte bara själva situationen, han får nöd för änkan. Och han stoppar bärarna av båren, och rör vid den döde pojken, och så befaller Jesus tillbaka livet till den döde, och den döde pojken kommer tillbaka till livet. Vilket underbart under.

 

Hur kan jag då vara så säker på att det var ett barn som hade dött? Jo, det står i skriften att Jesus gav honom åt hans mor. Jag läser det så att Jesus lyfte av pojken från båren, och gav pojken till pojkens mamma.

 

Du och jag kanske inte ser så många under och mirakler med våra egna ögon. Fast fler och fler av oss börjar att få höra fler och fler under och tecken som Jesus har gjort i dessa dagar. Jag brukar då och då höra vittnesbörd på kanal 10 om hur Jesus botat människor från ryggrads sjukdomar, från allergier med mera.

 

Jesus han helar i dag, han har gjort under och tecken i många andra människors kroppar, och Jesus han vill och kan göra under, tecken och mirakler i din kropp. Det finns inget som kan stoppa Gud från att göra vad han vill i ditt liv.

 

 

© Jimmy Larsson Uppsala 2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0