LOVA HERREN HAN ÄR GOD

Ps 103:2Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar, han som förlåter dig alla dina synder och botar alla dina sjukdomar, han som återlöser ditt liv från förgängelsen och kröner dig med nåd och barmhärtighet, han som mättar ditt begär med sitt goda, så att du blir ung på nytt som en örn.

Du och jag, vi har alltid något att tacka Gud för. Hur bedrövligt ditt och mitt liv än ser ut så kan vi alltid komma tillbaka till platsen av tillbedjan i vårt liv. Gud älskar att lyssna till vår tillbedjan och lovprisning.

I dagens bibelord så uppmanas vi att inte glömma allt det goda Gud har gjort för oss. En sak man kan göra för att komma i håg allt Gud gjort och sagt för oss och till oss, det är att skriva upp det i en antäcknings bok / häffte. Då kan vi i fuffa tider gå tillbaka och bli påmind om vad Gud gjort och sagt.

Vår Gud är en Gud som förlåter synder och helar oss från våra sjukdomar. Det står att han botar alla dina sjukdomar, inte bara de lindriga, inte bara de svåraste och hämskaste sjukdomarna. Alla sjukdomar helar han oss från, och alla synder förlåter han.

Gud har i sitt ord lovat dig ny kraft och styrka. I dagens bibelord står det att din Gud ska göra dig ung på nytt så som en örn.

Glöm aldrig att Jesus älskar dig. Han har en gång för alla betalat priset för dina synders förlåtelse och för att du ska bli botad från dina sjukdomar. Jesus älskar dig, han har verkligen omsorg om dig. Så fortsätt att tro och hoppas på ditt mirakel, jag är övertygad om att Gud inte kommer göra dig besviken. Även om ditt mirakel dröjer, så betyder det inte att det uteblir.
© Jimmy Larsson Uppsala 2009Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0