SYKARS BRUNN

DAGENS ANDRA BLOGGPOST.

Joh 2:23 Medan han var i Jerusalem under påskhögtiden, kom många till tro på hans namn när de såg de under och tecken han gjorde.Mannen som författaren talar om här är Jesus. Och under denna högtid så kom många till tro på honom. Det står många, inte några få, inte några enstaka individer. Nej, många kom till tro på Jesus här.


Det fungerar på samma sätt i dag. Då Jesus gör under och tecken i dag så kommer många till tro på honom.


Många av oss har säkert läst och hört talas om de evangelister som varit ute och predikat, och hur Gud börjat göra under och tecken bland folket. Då människor ser att svårt sjuka och handikappade blir botade, då kommer många till tro på Gud.


Ett exempel på då en hel stad kom till tro på Jesus var vid Sykars brun. Där Jesus rent profetiskt kunde säga hur kvinnan levde och hur hon hade levt, och att Gud ville ge henne levande vatten, ett vatten som aldrig tar slut.


Jesus kan och vill ge dig detta vatten som aldrig tar slut. Han vill att du ska ta del och sprida detta levande vatten. Det är bara i Jesus närhet som du kan få tag på detta vatten i ditt liv.Jesus kan och vill göra under och tecken här i Sverige. Och det börjar att röra på sig i vårt land. Jag har den senaste tiden fått höra fler och fler vittnesbörd om vad Jesus gjort i olika personers liv, och fler lär det bli.


Glöm aldrig bort att Gud älskar dig, han har omsorg om dig. Han vill och han kan göra dig fullständigt frisk. Så fortsätt att tro och hoppas på Jesus. Fortsätt att sträcka dig ut i tro och proklamera ut det löftet som Gud har gett dig. Så med andra ord, ge inte upp.© Jimmy Larsson Uppsala 2009


Kommentarer
Postat av: Sara

Sv: Va roligt!! Vilken kyrka är du med i? :)

2009-12-14 @ 18:50:45
URL: http://saara.blogg.se/
Postat av: BLOGGHELANDE

Jag är medlem i församlingen Livets Ord i Uppsala.

2009-12-15 @ 16:05:18
URL: http://helande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0