DIN TRO HAR BOTAT DIG.

  

Matt 9::27-30 Då Jesus gick därifrån, följde två blinda efter honom och ropade: "Förbarma dig över oss, Davids son!" Och när han kom hem, gick de fram till honom. Jesus frågade dem: "Tror ni att jag kan göra detta?" De svarade: "Ja, Herre."  Då rörde han vid deras ögon och sade: "Som ni tror skall det ske med er." Och deras ögon öppnades. Jesus sade strängt till dem: "Se till att ingen får veta detta."


Denna bibelberättelse rör verkligen vid mitt hjärta. Dessa blinda män visste vad de ville ha av Jesus. De visste att Jesus hade kraften att bota dem, de visste att Jesus kunde bota dem. Och de nöjde sig inte med mera än att Jesus helade deras ögon så att de kunde se.


Den beslutsamheten behöver du och jag ha ibland. Vi behöver visa Jesus att vi menar allvar. Vi behöver visa Jesus att vi inte skäms för honom, vi behöver visa honom att vi förtröstar på honom.


Dessa män följde länge efter Jesus och ropade efter honom, och bad honom enträget att han skulle bota dem. Till en början så svarade Jesus dem inte. Han fortsatte bara att gå. Precis som om inget hade hänt. Men de blinda gav inte upp efter tre meter, de visste vad de ville, och de var övertygade om att Jesus skulle ge dem deras mirakel bara de vägrade att ge upp.


Jesus är likadan idag. Han är samme Gud ännu. Han vill och kan bota din sjukdom. Men ibland måste vi vara starka och mycket frimodiga, och vägra att ge upp.


Så var inte deppad eller missmodig. Gud är på din sida, vem kan då vara emot dig. Din Gud älskar dig, han har omsorg om dig. Han kan och vill bota dig från den sjukdom och krämpa som plågar dig. Han vill fullborda ditt mirakel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0