FORTSÄTT KÄMPA

Matt 20:29-34  När de var på väg ut ur Jeriko följde mycket folk med honom. Två blinda satt där vid vägen, och när de fick höra att Jesus gick förbi, ropade de: "Förbarma dig över oss, Herre, Davids son!" Folket uppmanade dem strängt att tiga. Men de ropade ännu högre: "Förbarma dig över oss, Herre, Davids son!" Jesus stannade och kallade dem till sig och frågade: "Vad vill ni att jag skall göra för er?" De svarade honom: "Herre, öppna våra ögon!" Då förbarmade sig Jesus över dem och rörde vid deras ögon. Genast kunde de se, och de följde honom.

  

Ibland så måste du vara frimodig för att få tag på ditt mirakel. Människor kan kanske säga att du är galen, din doktor kanske sagt att det är ute med dig, din släkt kanske hånar din tro. Men då kan det vara uppmuntrande att veta att det finns de som gått före dig, som fåt möta allt detta, men gåt segrande igenom.


Dessa två män, de ropade för allt vad de var värda, och folket fräste åt dem att de skulle vara tysta. De sa åt dessa blinda män; "Tyst! Ni skämmer ut er". Men vem var det egentligen som skämdes? Inte var det då de blinda.


När du och jag är på väg mot vårt mirakel då kan det komma syskon i Herren och ställa sig i vägen, de kanske säger åt oss: "Det är lika bra du ger upp". Men detta är inte ett ord från Gud. Ordet från Gud mitt i din situation är det Jesus sade till föräldrarna till den lilla flickan som just hade dött. Han sa; "Var inte rädd.... Tro bara!


Är det inga ganska häftigt att han som är Herre över liv och död sade detta till dessa föräldrar. Och dessa ord gäller inte bara dessa föräldrar, det gäller dig idag.


Jesus Kristus är livets furste. Och den anden som uppväckte livets furste från det döda, han finns på din insida. Därför så kan du i dag vara en övervinnare. En som vinner seger (i kraft av Jesus) över sjukdom och död.


Jesus är på din sida, han älskar dig gränslöst. Han vill hela dig, han vill befria dig, och han vill upprätta dig och hela din familj.


Jag vill sluta med att citera en prediko titel. "Det är alltid för tidigt att ge upp" Och det är verkligen sant. Det är alltid för tidigt att ge upp, och det är aldrig för sent att börja kämpa.


Glöm inte att Gud alltid har sista ordet i alla situationer.


© COPYRIGHT Jimmy Larsson http://helande.blogg.se/  1999 - 2009


Kommentarer
Postat av: emmygoodwin

nae, inte överdrivet ;)

2009-07-05 @ 18:43:09
URL: http://jonesochgiftet.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; sjukt bra bok

2009-07-05 @ 19:26:50
URL: http://lookielaysen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0