GUD KAN REPARERA.

  

Ps 115::3 Vår Gud är i himlen, han gör allt vad han vill.


Vår Gud är en mäktig Gud. Han förmår göra allt vad han vill. Och det finns inget som kan stoppa dig från att göra det han vill göra. Och han vill hela och upprätta dig. Han vill att du med hans hjälp ska lyckas i livet.


När Gud skapade människan så skapade han henne perfekt. Han skapade henne inte med sjukdom, och han skapade henne inte med handikapp. Han skapade henne perfekt. Efter det att Gud skapat hela skapelsen så säger ordet  "Och Gud såg att det var gott".


Sjukdom och handikapp begränsar dig. Gud vill inte att du ska vara begränsad. Om du är sjuk eller handikappad så är du begränsad från att fullt utföra det Gud vill att du ska göra. Visst kan du tjäna Gud än fast du är sjuk eller handikappad. Men du kan tjäna honom effektivare utan sjukdom och handikapp.


När Jesus gick här på jorden så botade han blinda, döva, lama. Han botade spetälska och många andra sjukdomar och handikapp. Ordet säger att han botade all slags sjukdom och krämpor. Och Jesus är likadan idag. Han går från by till by, från stad till stad och botar sjuka och uppväcker döda. Jesus bor på din insida, var hällst du går så går han med dig. Han vill använda dig som ett redskap till att bota sjuka och uppväcka döda. Är du villig att vara hans redskap?


Inget är så trasigt att Gud inte kan reparera det


© COPYRIGHT Jimmy Larsson http://helande.blogg.se/  1999-2009


Kommentarer
Postat av: tekirch.

Får jag fråga vad du

tycker om min nya design? ♥/ http://tekirch.blogg.se

2009-07-01 @ 16:12:36
URL: http://tekirch.blogg.se/
Postat av: Anonym

fina ord! :)

2009-07-01 @ 16:18:14
URL: http://lookielaysen.blogg.se/
Postat av: emmygoodwin

:) hoppas du haft en kalas dag!

2009-07-01 @ 16:40:10
URL: http://jonesochgiftet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0