GUD GER MIRAKLER

Matt 12:14-15 men fariseerna gick ut och började göra upp planer på hur de skulle få Jesus aresterad och dödad. När Jesus fick reda på detta, drog han sig bort därifrån.  Många människor följde efter honom, och han botade alla sjuka bland dem.

Vad var det som gjorde fariseerna så upprörda? Jo de menade att Jesus hade arbetat på vilodagen, de menade att han inte fick göra sjuka friska på denna dag, men på alla andra dagar i veckan.

När Jesus fick veta att de planerade att döda honom så drog han sig undan. Och mycket folk följde efter honom.

Kan du tänka dig in i denna situation? Jesus flry för att inte bli dödad, och tusentals människor följer efter honom. Jesus kunde ha valt att bli arg och irriterad, eftersom det nu var lättare att finna honom, man behövde bara följa folkmassorna.. Men Jesus reagerar inte så. Han öppnar istället sin famn för dessa människor och botar, befriar och upprättar dem.

Jesus är likadan idag. Han vill bota alla sjuka, han vill befria de som är plågade av onda andar. Och han gör det även i dag. Du kanske inte tror att Jesus botar sjuka för att du inte själv upplevt det, eller för att du inte sett under och mirakel på nära håll.  Men det spelar egentligen ingen roll om vi ser det på nära håll eller inte, han botar sjuka i alla fall.

Jag har själv blivit botad av Jesus flera gånger. Jag berättar mer om detta i mina personliga vittnesbörd. Jesus har inte anseende till personen. Han har tagit bort sjukdom, smärta och krämpor från mig, och jag vet att han både kan och vill bota dig. Jesus vill och kan ge dig ditt mirakel.

Kommentarer
Postat av: Maria

HEJ, du har så rätt! Visst finns det helande att få!Han är densamme som han alltid har varit och han lever idag och vill att människor skall få en äkta och levande relation med honom.

Välkommen till denna webring:

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Bless U/Maria

2009-07-15 @ 18:04:53
URL: http://www.jesuslever.eu/gospel/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0