FRÅN STAD TILL STAD

Matt 4:23-25 Jesus vandrade omkring i hela Galileen och undervisade i synagogorna, och vart han än kom berättade han det glada budskapet om att Gud vill rädda människor och göra dem till sitt eget folk och han botade alla slagt sjukdomar och plågor bland folket. Rycktet om hans under spreds långt utanför Galileens gränser och snart kom de sjuka människor också från Syrien för att bli botade.  Vilken sjukdom eller vilket lidande de än var drabbade av, om de var besatta av onda andar, , led av krampanfall eller var förlamade, så botade han dem.  Stora fokmassor följde honom vart han än gick -  människor från Galileen, Tiostadsområdet, Jerusalem och hela Judeen och från andra sidan Jordan.

När Jesus levde som människa här på jorden så botade han sjuka överallt. Vart han än gick så blev folk botade från olika sjukdomar och krampor, och han drev ut onda andar ur människor.

Jesus är likadan idag, han botar befrial och upprättar människor även idag.

Jesus vill hela dig idag, det finns ingen tvekan i Guds hjärta på vad han vill för dig. Han vill att du ska vara glad, frisk och fri. När Gud skapade människan så skapade han henne inte med sjukdom, han skapade henne inte nätt och jämt, eller nästan perfekt. Han skapade henne övermåttat skön och underbar. Psaltaren säger om människan att han skapade henne nästan till ett gudaväsen, med ära och härlighet krönte han henne.

Vissa kristna tänker så här: "Om jag ändå levde för två tusen år sedan, då hade det varit lättere. Då hade jag kunna resa till Jesus för att ta emot helande från honom." Min vän, vi levar i en betydligt änklare tid nu. Vi behöver inte resa till Jesus för att få helande till våra trasiga kroppar. Jesus är närmare dig än ditt eget andetag. Har du tagit emot Jesus som din frälsare och Herre, då finns Jesus på din insida.

Du behöver inte resa till en specefik plats för att ta emot helande och befrielse. Du kan i tro ta emot det här och nu. Nu menar jag absolut inte att det är fel att åka till ett mirakel möte, eller i tro för att bli botad åka till en konferens. Är det där din tro är så tveka inte, åk då. Men jag vill bara få oss kristna att fatta vilken tillgång vi har i Jesus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0