ALLA LÖFTEN ÄR SANNA.

1 Kor 1:20 Ty alla Guds löften har i honom fått sitt ja. Därför får de genom honom sitt amen, för att Gud ska bli ärad genom oss.

  

Jesus har sagt ja till alla de löften som Gud har gett dig och mig. Men han har inte bara sagt ja till alla dessa löften. Han har nämligen också sagt amen till dessa löften. Amen betyder: "fast, sant, säkert, pålitligt, tillförlitligt." Kort sagt betyder Amen att det ska, kommer att ske. Gud har genom Jesus Kristus öppnat vägen för alla Guds löften till oss. Alla löften, inte hälften, alla löften, inte nittio procent.


När Gud säger något då menar han det, han tar inte tillbaka sina löften. Han är en Gud som håller alla sina löften och fullbordar de.


Ett av alla Guds löften till dig och mig är att han ska ta bort alla våra sjukdomar, och ge oss en god hälsa.


Det är Guds vilja att hela dig, han vill verkligen ta bort alla dina sjukdomar. Du kan ta emot helande här och nu, du kan sträcka dig ut och ta emot ditt mirakel just nu. Det finns egentligen inget som hindrar Gud att bota dig nu.


Om du står i tro för ett mirakel så vill jag verkligen uppmuntra dig att sträcka dig ut efter mer av Jesus, efter att lära känna honom mer och mer. Man lär inte känna Gud på en kvart, att lära känna Gud tar tid. Precis som när du lär känna en ny person, det tar tid, steg för steg lär du känna de. Och vi måste göra på samma sätt för att lära känna Gud. Vi måste prata med Gud för att lära känna honom, och vi måste lyssna till honom för att lära känna honom. Bibeln är Guds ord, det är Gud som talar till oss då vi läser bibeln. I bibeln kan du se vem Gud är och hur han är, och genom att vara lyhörd och lyssna till vad han säger. Vad han talar direkt till dig, och var han säger till dig genom sina tjänare.


Jag vill uppmuntra dig att skaffa en antäckningsbok/häffte, där du skriver vad Gud talat till dig, bibelord han gett dig och om du fått bönesvar. Skriv då det i boken, skriv vilket datum du fick bönesvar, bibelord eller tilltal från Gud. Då kan du i tuffa tider gå tillbaka och läsa vad Gud sagt och gjort för dig. Detta kommer då att uppmuntra och vägleda dig,


Glöm inte att du är Guds favorit, vi är alla Guds ögonsten. Värdefulla och högt älskade. Han vill och kan ge dig sitt mirakel. Han vill och kan upprätta dig fult och helt. Så ge inte upp.A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0