JESUS NEDVÄRDERAR INGEN.


Jes.53.4-5 Men det var våra sjukdomar han bar, våra smärtor tog han på sig, medan vi höll honom för att vara hemsökt, slagen av Gud och pinad. Han var genomborrad för våra överträdelsers skull, slagen för våra missgärningars skull. Straffet var lagt på honom för att vi skulle få frid, och genom hans sår är vi helade.
Folk Bibeln


När Jesus hängde på korset på golgata. Då tog han på sig hela mänsklighetens alla synder. Vi kan få syndernas förlåtelse av Jesus, endast genom att komma till honom och erkänna att vi har syndat, Bekänna vår synd och vända om från den.


Jesus bar även all sjukdom och alla krämpor på korset. Han bar alla kroniska tillstånd ( så som ADD ADHD mf), alla sjukdommar och krämpor i sin kropp upp på korset. För att du och jag skulle köpas fri från sjukdom och evig förtappelse.


Det straff som egentligen skulle ha drabbat dig och mig blev drabbat Jesus. Och den som kommer till honom kan bli frälst, den som kommer till honom kan bli helad, befriad och återupprättad.


Även om du eller en vän eller en nära anhörig lider av någon sjukdom, något kroniskt tillstånd eller någon krämpa. Då vill Jesus hela dig/de. Bara för att sjukdom finns så betyder det inte att sjukdom är Guds vilja. Sjukdom kommer inte från Gud. När Gud skapade människan så skapade han henne perfekt. Det fanns inget fel på Adam och Eva. De var skapade övermåttat skön och underbar.


Gud ser absolut inte ned på sjuka och handikappade. Och det är viktigt att vi inte gör det heller. Men faktum är att om man är sjuk, så vill man vanligtvis bli frisk. Och Jesus kan bota sjukdomar idag. Och han gör det än idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0