PÅ DIN SIDA

Jes 58:11 Och HERREN skall alltid leda dig; han skall mätta dig mitt i ödemarken och ge styrka åt benen i din kropp. Du skall vara lik en vattenrik trädgård och likna ett källsprång, vars vatten aldrig tryter.


Gud är alltid med dig. Oavsett om allt och alla går mot dig så står han ändå alltid på din sida. Han älskar dig och han har omsorg om dig.


Har du någon gång känt dig vilse och rådlös? Det har vi alla gjort någon gång, och kanske gör du det just nu. Då kan du hämta råd och styrka hos Jesus. Det står i bibelversen ovan att han alltid ska leda dig, han ska mätta dig mitt ute i ödemarken. Han ska ge dig styrka så att du orkar att gå vidare med honom.


Hos Jesus finns livets vatten, han är en källa av liv som aldrig sinar. Om du lever nära Jesus och Guds ord så kan du vara som en vattenrik trädgård. Det kan ständigt finnas ett flöde från ditt liv. Ett flöde av levande vatten.


Det finns styrka och läkedom att få hos Jesus. När man stått i tro en längre tid för att få sitt mirakel, för att bli befriad från sjukdom då kan man bli trött och kanske vilja ge upp. Men då finns det ett flöde av liv hos Jesus, det finns överflöd av liv och styrka att hämta hos Jesus.


Så om du är trött, och nästan gett upp. Ropa till Jesus om hjälp och styrka och han kommer att ge dig det. Han älskar dig, han har omsorg om dig och han vill hela dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0