GUD GÖR VAD HAN VILL

Ps 134:6 Herren gör allt vad han vill i himlen och på jorden, i haven och i alla djup

 

 

Precis som det står i detta bibelord så kan Gud göra precis vad han vill, när han vill det och där han vill det. Gud har all makt i rymden, på jorden och i havets botten. Han kan göra precis vad som helst.

 

Gud har gång på gång talat om för oss att han både vill och kan ta bort sjukdom och smärta från din kropp. Han vill inte att du ska vara sjuk eller ha ont. När han skapade människan så skapade han de perfekta, utan sjukdom och utan smärta. Det fans ingen synd och ingen sjukdom härjade på jorden. Gud skapade människan lik sig själv, och Gud är inte sjuk, han har ingen smärta.

 

Jag har gång på gång skrivit i min blogg att Gud kan och vill ta bort sjukdom från dig. Det finns ingen tvekan i Guds hjärta på vad som är hans vilja. Och hans vilja är läkedom, upprättelse och frihet till dig. Han älskar dig och han gav sitt liv på korset för din och min frihet. Och i Jesus sår så finns det fullständig helande, frihet och syndernas förlåtelse.

 

Så gör det till en daglig vana att be Gud om helande. Gör det till en daglig vana att proklamera och bekänna helande och befrielse över din kropp och över ditt liv. Ditt tal påverkar ditt liv betydligt mer än vad du tror.

 

© Jimmy Larsson Uppsala 1999-2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0