MIRAKELGÖRAREN.

Mark 6:56 Överallt där han gick in, i byar, städer eller gårdar, lade man de sjuka på de öppna platserna och bad att de åtminstone skulle få röra vid hörntofsen på hans mantel. Och alla som rörde vid honom blev friska.



Överallt dit Jesus kom så gjorde han under och mirakler. När han kom till städer och byar så hörde folket talas om att mirakelgöraren var i trakterna, och då tog de de sjuka med sig till honom, Och alla som rörde vid Jesus kläder blev botade. Över allt dit han kom så botade han sjuka och han drev ut onda andar ur människor, han drev ut de onda andarna genom att tala.


Jag tror att hemligheten med varför så många blev botade av Jesus var att folket hade tro. De var i sina hjärtan övertygade om att Jesus kunde och ville bota dem. De tvekade inte på hans förmåga eller villighet att göra dem friska.


Jesus Kristus är likadan i dag som han var för två tusen år sedan. Och Jesus har alltid varit likadan, det har aldrig funnits en gnutta förändring hos honom. Han är fortfarande mirakelgöraren från Nasaret.


Jesus älskar dig och han vill göra dig frisk. Han vill och kan ta bort all sjukdom och krämpa i ditt liv. Det är inte Gud som har gjort dig sjuk, han ville inte att du skulle bli sjuk. För Gud är genomgående god, han har inte skapat något dåligt eller något som är av ondska. Han har inte skapat sjukdom. Sjukdom kom som en följd av syndafallet. Men Jesus har friköpt människan från synd och död. Vi har fått ärva den seger som Jesus vann över satan på korset. Så helande, upprättelse, befrielse och syndernas förlåtelse finns tillgänglig för dig och mig genom Jesus.


© Jimmy Larsson Uppsala 1999-2009 http://helande.blogg.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0