HELT OCH FULLSTÄNDIGT

Ps 138:8 Herren skall fullborda sitt verk för mig.

 

Gud har i sitt ord lovat just dig att han ska fullborda sitt verk för dig. Det betyder att han aldrig kommer att lämna något halvfärdigt. Han kommer se till att det han påbörjat blir slutfört.

 

När Gud tar bort sjukdom och smärta från oss så gör han det på olika sätt. Ibland botar han oss från våra sjukdomar steg för steg, och ibland botar han oss till ett hundra procent omedelbart.

 

Nu har Gud lovat dig att han inte bara ska hela dig till tjugo procent, han kommer se till att du blir botad till ett hundra procent.

 

Oftast när Gud helar oss, då gör han det steg för steg. Det sker alltså inte på bråkdelen av en sekund. När du och jag ska bli botade av Gud, då behöver vi ha tålamod. Vi får inte tappa modet då vi inte blir fullständigt helad omedelbart, vi måste ha tålamod och vänta in det fullständiga helandet.

 

Gud har omsorg om dig, han kan och han vill bota dig helt och fullständigt. Han vill bota din trasiga och sjuka kropp och han vill hela din trasiga själ. Så ge inte upp när det gäller ditt mirakel, fortsätt att tro och hoppas på att Gud kommer gripa in, han både vill och kan göra dig fullständigt frisk.

 

 

© Jimmy Larsson Uppsala 2010


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0