LIV OCH HÄLSA

Apg 2:43 Och fruktan kom över alla, och många under och tecken gjordes genom apostlarna.

Underna och tecknen upphörde inte efter det att Jesus åkt till himlen. Hans lärjungar fortsatte att göra tecken och under. Mäniskor blev helade, befriade och upprättade även efter det att Jesus lämnat jorden.

Under tecken och kraftgärningar sker i dag, det sker på flera platser runt om i världen. Många säger att de inte tror att människor blir helade i dag, därför de inte hört talas om att människor blir helade. Men bara för att man inte hör talas om dessa saker, så betyder de inte att det inte existerar.

Jesus är likadan i dag som har var i går, han var lika dan i går som han var för två tusen år sedan. Han är samme Gud ännu. Detta betyder att Jesus både vill och kän gära under och tecken i dag. Han vill möta att dina behov i dag.

Jag brukar uppmuntra mina läsare att bekänna Guds ord över dem själva, och jag vill fortsätta att uppmuntra Guds folk att fortsätta proklamera och bekänna ordet övver dem själva. Guds ord är mäcktigt och kraftfullt. Det är kraftigare än någonting annat som existerar. Guds ord ger upphov till liv och hälsa.© Jimmy Larsson Uppsala 2009Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0