HAN VILL, HAN KAN



1 Joh 3:22 Och vad vi än ber om, det får vi av honom, ty vi håller hans bud och gör det som gläder honom.


Gång på gång så lovar Gud oss i sitt ord bönesvar. Han lovar oss att om vi ber honom om något så kommer han att ge oss det vi ber honom om.


Om du ber till Gud om helande, så vill och kan Gud ta bort sjukdom från din kropp. Gud är inte en Gud som bara önskar att vi ska ha det bra, han är inte en Gud som önskar att han kan ge oss allt vad vi är i behov av. Han är även mäktig att ge oss allt vad vi ber honom om.


Helande är Guds vilja. Han vill och han kan bota dig från din sjukdom.


Vissa troende vet inte om Jesus vill bota dem, men jag har en glädjande nyhet till dig. Gud vill inte bara bota dig, han vill inte bara befria dig från sjukdom och plåga, han kan också hela dig från alla dina sjukdomar.


Matt 8: 2-3 Då kom en spetälsk fram till honom och föll ned för honom och sade. "Herre, om du vill kan du göra mig ren." Jesus räckte ut handen och rörde vid honom och sade: "Jag vill. Bli ren!" Genast blev mannen ren från sin spetälska.


Denna mannen han visste att Jesus kunde göra honom frisk. Men han var osäker på om Jesus verkligen ville göra honom ren. Och Jesus bevisar omedelbart sin ståndpungt, han visar omedelbart vad han tyckte och ville.


Jesus ville och kunde göra denna man frisk. Och det är samma sak i ditt fall, Jesus både vill och kan ta bort sjukdom från din kropp.


Hebr 13:8 Jesus Kristus är den samme, i går och i dag och i evighet


Jesus har inte förändrat sig ett dugg. Han ville och kunde bota människor från sjukdomar och andra plågor, han hade auktoritet att kasta ut demoner från människor, och vi kan på flera ställen i ordet se att Jesus befriade människor från deras demoner.



© COPYRIGHT JIMMY LARSSON http://helande.blogg.se/ 2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0