HAN FORTSÄTTER ATT BOTA SJUKA

Apg 19:11-12 Gud gjorde ovanliga under genom Paulus hände, så att man till och med tog dukar och plagg som varit i beröring med hans hud och lade på de sjuka, och sjukdomarna lämnade dem och de onda andarna for ut.

 

Detta hände efter det att Jesus gått upp till himlen, med andra ord så fortsatte Gud att göra under och tecken efter Jesus himelsfärd.

 

Det står i dagens bibelord att Gud gjorde ovanliga under genom Paulus händer. För mig så låter detta som om det fanns vanliga under också, annars hade de inte skrivit att Gud gjorde ovanliga under.

 

När vi studerar helande i bibeln så ser vi att Gud tog bort både lindriga och mycket svåra sjukdomar. Jesus är likadan i dag, han älskar dig och han både vill och kan ta bort svåra och lindriga sjukdomar.

 

Just detta bibelord praktiseras i dag. Då menar jag bönedukar. Man tar tyg stycken, ber för dem och sänder till de som är sjuka eller mår dåligt, och många av de som får dessa bönedukar börjar må bättre. Detta är ingen tillfällighet. Gud kan göra under och tecken genom vad han vill. Det står i dagens bibelord att de onda andarna for ut då dukarna och plaggen kom i beröring av dem. Detta är helt otroligt, tänk att Guds kraft kan förbli i ett tygstycke.

 

Till sist vill jag uppmana dig att skriva ned i en bok eller häfte vad Gud gör för dig. Han han helat dig, gett dig ett bibelord, eller gett dig pengar eller något annat. Skriv ned det, vilket datum det händer. Då kan du i tuffa tider ta fram denna bok och komme i håg vad Gud har gjort för dig. När man har det tufft och jobbigt, då glömmer man ofta det där Gud gjort för oss.

 

Tappa inte modet när det gäller ditt mirakel. Fortsätt tro och hoppas på att Gud kommer ge dig det han lovat dig. Fortsätt be och proklamera ut Guds ord över dig själv.

 

 

© Jimmy Larsson Uppsala 2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0