JESUS KAN OCH VILL HJÄLPA DIG

Joh 10:10 Tjuven kommer bara för att stjäla och slakta och döda. Jag har kommit för att de skall ha liv, ja liv i överflöd.

 

Det är Jesus själv som säger detta, och dem han säger det till är du och jag, och han säger detta även till oss i dag.

 

Tjuven som Jesus talar om är djävulen. Och djävulen har kommit för att stjäla slakta och döda i vårat liv. Satan har kommit för att plåga oss och skada oss så mycket som möjligt. Men hos Jesus finns det liv, ja, överflöd av liv.

 

Man brukar säga att sjukdom kommer från satan, och på sätt och vis stämmer detta. För när människan syndade mot det enda bud Gud gett oss, så släpet de in synd, sjukdom och död in i mänskligheten.

 

Men Jesus har en gång för alla besegrat satan, Jesus har betalat priset för vår frälsning, syndernas förlåtelse, helande och ett evigt liv. När Jesus dog på korset så betalade han priset för våra synders förlåtelse, och att få bli helade.

 

Jesus älskar dig, och i och genom Jesus Kristus så har han gett dig evigt liv. Hos Jesus Kristus så finns det helande från all sjukdom och all smärta. När Jesus dog på korset så betalade han inte bara priset för att ta bort all sjukdom som då fanns, han betalade även priset för att ta bort all sjukdom som då fans, som nu finns och som någonsin kommer att finnas. Jesus har redan betalat priset för att bli helad från svin influensan, han har betalat priset för alla influenser som kommer att finnas genom hela historien.

 

Det som är så suveränt med Jesus är att han redan har tagit alla sjukdomar och krämpor på sig på korset. Vi kan i Jesus namn komma inför Guds tron och få hjälp och nåd från Gud, få helande upprättelse och befrielse från allt som hållit dig fången.

 

Jesus vill och kan hjälpa dig bli fri från missbruk av tobak, knark och alkohol. Jag brukar säga till människor jag möter detta: ”Jesus kan inte sluta supa/röka/snusa/knarka åt dig, men han kan hjälpa dig bryta ditt missbruk. Vill du ha hjälp att sluta supa, knarka, spelberoende, sexmissbruk så vill jag rekommenderaaa ett kristet rehab center, som heter Josua Rehab. Nästan alla som fått behandling där klarar sig och får inget återfall.

 

Glöm inte att Gud skapat dig med en egen fri vilja. Han kommer aldrig beröva dig den fria viljan, detta är mot allt vad han står för. Men han kan och vill styrka dig och hjälpa dig bli fri från ditt missbruk.

 

© Jimmy Larsson Uppsala 1999-2009

 

Kontakta mig 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0