ALLT VAD HAN VILL

Ps 135:6 Herren gör allt vad han vill i himelen och på jorden, i haven och alla djup.


Den Gud som du och jag tjänar är en mäktig Gud, det finns ingen människa som kan hindra honom från att göra det han vill göra, ingen andefurste eller ängel kan stoppa Gud från att göra det han har beslutat sig för att göra.


Gud har beslutat sig för att uppfylla alla de löften som han har gett dig och mig. Gud är ju inte en människa så att han skulle ljuga, inte en människoson så att han skulle ångra sig. Nej, ordet är mycket klar med att allt vad han har lovat, det kommer han också att göra.


När det gäller ditt och mitt mirakel så får vi ibland stå på oss och vägra att ge upp. Vi har flera goda exempel på detta i bibeln. Vi har de två blinda som gick efter Jesus och ropade efter honom, de följde efter honom ända in i hans eget hem. Vad var det då som var så speciellt med dessa män? Jo, de gav inte upp efter första försöket. Ett annat föredömme för oss är Abraham. Trots att han fick vänta i tjugo fem år på sitt mirakel så gav han inte upp, för han vista att Gud skulle ge honom det han hade lovat honom.


Jag tror att vi ibland behöver vara som Abraham, han vägrade att ge upp, trots att en del kanske sa åt honom att inte ens hans Gud kunde ge honom en son. Men han vägrade att ge upp.


Hålkl fast vid det löftet som Gud har gett dig, och vägra att backa från det löftet. Läs bibelordet högt, tacka Gud för det specefika ordet, bekänn det och proklamera ut det över dig och din familj. Nöj dig inte med mindre än ett hundra procentigt mirakel.


Jag tror att vi kristna ibland backar från vårt mirakel, och nöjer oss med halvdanna halv under. Men jag menar att vi inte ska ge oss. Har Gud gett dig ett ord för ditt mirakel, håll då fast vid det ordet. Offta då Gud ger oss ett löfte så är det upp till oss att hålla löftet under bön. Att be till Gud om ett mirakel, och även bekänna och proklamera ut det löftet Gud gett dig. Påminn Gud om vad han lovat dig, och be till Gud att han ska ge dig det.


Glöm aldrig bort att Gud förmår göra precis vad han vill. Han kan göra en väg i vildmarken och strömmar i öknen. Där det inte finns någon väg där gör han en väg. Gud kunde ge Abrahyam den son han lovade honom, då kan han även ge dig det han har lovat dig.


 

© Jimmy Larsson Uppsala 2010


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0