FRISK OCH KRY

Matt 9:35 Jesus gick omkring i alla städer och byar, och han undervisade i deras synagogor och predikade evangeliet om riket och botade alla slags sjukdomar och krämpor

När Jesus levde som människa här på jorden för ca två tusen år sedan, då gjorde han under och tecken och kraftgärningar. Han tog bort sjukdom och krämpor från människor och han befriade de från onda andar.

Skriften säger i Hebreerbrevet att Jesus Kristus är likadan i dag i går och i evighet. Jesus kommer med andra ord inte förändra sig. Vidare kan vi läsa i Jakobs brev att det inte fins någon växling mellan ljus och mörker hos Gud. Gud är alltid god, fullkommligt god. Jesus har alltid varit en läkare och kommer alltid att vara en läkare

Jesus älskar dig oerhört högt, han gav sitt liv på korset för dig- Han vill och kan göra dig fullständigt frisk,
Förtrösta på Gud, på att han har ditt liv i sin hand. Om vi förtröstar på Gud och lägger hela vårt liv i hans händer, då kan har göra så mycket mer för oss.

Nu menar jag inte att du ska vara oansvarig och inte göra det du är skyldig att göra, ex gå till jobbet eller betala dina räkningar som du är skyldig att göra. Men du kan ändå lägga ditt liv i Guds händer.

Till sist, glöm inte att Gud har omsorg om dig. Han älskar dig, han vill och han kan göra dig fullständigt frisk och kry.


© COPYRIGHT JIMMY LARSSON 2010


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0