HOPPETS BEKÄNNELSE

Hebr 10:23 Låt oss orubbligt hålla fast vid hoppets bekännelse. Ty den som har gett oss löftet är trofast

 

Gud har gång på gång i sitt ord lovat dig och mig helande, han har lovat dig och mig hälsa, befrielse och upprättelse. Och den som gett oss detta löfte är vår Gud, och vår Gud är trofast, vår Gud han håller alltid vad han har lovat oss.

 

Jak 1:17 Allt det goda vi får och varje fullkomlig gåva är från ovan och kommer ner från ljusens Fader, hos vilken ingen förändring sker och ingen växling mellan ljus och mörker.

 

Det finns ingen växling mellan godhel och ondska hos Gud. Vår Gud är en genomgående god Gud, han har i alla tider botat människor från deras sjukdomar och krämpor, och han gör det fortfarande i dag.

 

4Mos 23:19 Gud är inte en människa, så att han skulle ljuga, inte en människoson, så att han skulle ångra sig. Säger han något utan att göra det, talar han något utan att fullborda det?

 

Gud är alltså ingen människa så att han skulle kunna ljuga eller ångra sig. Han har en gång för alla gett oss löfte om helande, upprättelse och befrielse, och det löftet håller han för alltid.

 

Gud älskar dig så högt att han kom som människa hit till jorden, för att dö på ett kors i vårt ställe. Han dog på korset för att han skulle kunna ge dig och mig syndernas förlåtelse, botande från våra sjukdomar, upprättelse och befrielse. Gud älskar dig, han kan och han vill göra dig fullständigt frisl.

 

 

© Jimmy Larsson Uppsala 2010


Kommentarer
Postat av: P-O.S

Amen.

Prisad vare vår Herre Jesus Kristus.

Må han föröka vår tro, vårt hopp och vår kärlek så att vi kan göra Hans vilja.

2010-01-06 @ 02:33:52
Postat av: BLOGGHELANDE

Amen!

Det må han göra.

2010-01-06 @ 13:26:49
URL: http://helande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0