OCH HAN BOTADE DEM

Matt 4:23-24 Jesus vandrade omkring i hela Galileen och undervisade i deras synagogor och predikade evangeliet om riket och botade alla slags sjukdomar och krämpor bland folket. Ryktet om honom gick ut över hela Syrien, och man förde till honom alla som led av olika slags sjukdomar och plågor, besatta, månadssjuka och lama, och han botade dem.

 

I dagens bibelord kan vi läsa om hur Jesus gick omkring i alla städer och byar och predikade evangeliet till folket. Jag är övertygad om att Jesus predikade mycket och ofta. Tyvärr har vi inte så många predikningar av Jesus bevarade, men vi har många liknelser som Jesus gav till människor bevarade.

 

Jesus han predikade inte bara evangeliet, han botade även de sjuka. På flera ställen i bibeln kan vi läsa att Jesus botade alla sjuka som kom till honom.

 

Jesus sade aldrig nej till att bota någon sjuk, han sade aldrig jag orkar inte eller jag är för trött. Nej, han tog alltid emot de som kom till honom med öppna armar. Ibland kan vi vuxna tycka att vi vuxna är viktigare än barnen, men så såg inte Jesus på det, han tog även emot barnen med öppna armar och ett varmt hjärta. Och Jesus är likadan i dag, han vill verkligen göra dig fullständig frisk och fullständigt fri. Han både vill och kan göra dig och alla andra människor fullständigt frisk.

 

 

© Jimmy Larsson Uppsala 2010


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0