JESUS OCH SABBATEN

Luk 14:1-4 När Jesus en sabbat gick in för att äta hos en av de ledande fariséerna, vaktade de på honom. Och se, en man som led av vatten i kroppen stod framför honom. Jesus frågade de laglärda och fariséerna: "Är det tillåtet att bota sjuka på sabbaten eller är det inte tillåtet?" Men de teg. Han rörde då vid mannen och botade honom och lät honom sedan gå.

 

Jesus var alltid villig att bota sjuka (och han är det fortfarande.) Han lät sig inte hindras av att det var sabbat. De laglärda och fariséerna tyckte att man inte fick jobba på sabbaten, därför tyckte de att Jesus inte skulle bota sjuka då. Nu ska vi inte se ned på det Judiska folket på grund av denna händelse. Jesus själv var Jude, och han gav sitt liv på korset för dig och mig.

 

I dagens bibelord kan vi läsa hur Jesus rörde vid den mannen som hade vatten i kroppen, och då Jesus rörde vid den mannen så blev han fullständigt frisk.

 

Jesus är likadan i dag, han vill vidröra dig och befria dig från din plåga. Vet du vad? Priset för ditt helande är redan betalt. Jesus behöver inte köpa dig fri en gång till. När han hängde på korset så betalade han priset för ditt och mitt helande

 

Jesus har omsorg om dig, han älskar dig så högt att han valde att dö på ett kors i ditt ställe. På korset betalade han priset för dina synders förlåtelse och för att bli botade från dina sjukdomar. Jesus både kan och vill ta bort dina sjukdomar och smärtor från din kropp.

 

 

© Jimmy Larsson Uppsala 2010


Kommentarer
Postat av: Mai

Takk for så mange ord av TRO.Det er som å drikke klart vann å lese her på din blogg.Jeg har en godartet svulst i magen og tror på at Jesus skal helbrede og fjerne den.Jeg ønsker ikke operasjon og tror at det er mulig å slippe det på grunn av Jesu sår.

Jeg har blitt helbredet før og vet at Jesus kan og vil.Jeg tror at du som skriver denne bloggen har TRO på helbredelse ,så derfor blir jeg veldig glad om du vil be for meg og tro sammen med meg at jeg HAR legedom ved Jesu sår!

2010-01-13 @ 22:44:33
Postat av: BLOGGHELANDE

Hej Mai

Tack för din komentar.

´Ja, jag ska be för dig. Jag står själv i tro för helande från godartad tumör (svulst)i magen. Jag har överlevs genom ett mirakel, vissa tider har doktorna sagt att jag lever bara två veckor till. Du kan läsa mer om detta här underhttp://helande.blogg.se/2009/april/mitt-personliga-vittnesbord.html#commentEtt annat vittnesbörd kan du läsa härhttp://helande.blogg.se/category/vittnesbord.htmlGuds välsignelse.

Jimmy Larsson

Blogghelande Uppsala 2010-01-14

2010-01-14 @ 12:46:01
URL: http://helande.blogg.se/
Postat av: Mai-L.

Tusen takk for ditt svar.Dette var sterkt å lese,tenk at du også har en svulst...All ære til Gud for ditt mirakel!Jeg ble veldig oppmuntret og styrket i troen .

Halleluja,skal bekjenne Guds ord om legedom enda mer bevisst enn før!Ja jeg ble selv helbredet for sterk dødsangst når jeg ble frelst som 18 åring ,så jeg VET at frelse og helbredelse er EN og samme sak.Min lege sa faktisk til meg at jeg aldri kom til å bli kvitt denne angsten bortsett fra om jeg ble Kristen....han hadde nemlig sett at når folk ble frelst så ble de FRISK...Halleluja!

2010-01-15 @ 00:03:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0