DIT DU GÅR KAN UNDER SKE

Matt 4:23-24 Jesus vandrade omkring i hela Galileen och undervisade i deras synagogor och predikade evangeliet om riket och botade alla slags sjukdomar och krämpor bland folket. Ryktet om honom gick ut över hela Syrien*, och man förde till honom alla som led av olika slags sjukdomar och plågor, besatta, månadssjuka* och lama, och han botade dem.

Detta är klart och tydligt ett utav Jesus kännetäcken. Överallt där han gick hände det under och mirakler. Du och jag känner igen våra vänner på olika sätt, deras ansikte, deras fina hår deras klädstil eller deras röst. Jesus känner man igen på det han gör. Han sträcker sig ut till människor i nod, och gör mirakler för dem.

Är inte detta ganska häftigt? Att överallt dit Jesus gick blev sjuka botade och demonbesatta blev befriade. Jesus är likadan idag. Han bor på din och min insida och han vill göra samma gärningar idag där du går fram som han gjorde på jorden för tvåtusen år sedan.

Jesus vill hela alla sjuka. Vi behöver ingen väckelse kampanj för att folk ska bli helade. Jesus kan hela dig här och nu. Han kan bota dig där du är nu. Du behöver inte vänta på en helande kampanj. Du kan gå på helande kampanj och bli botad där, bli botad i tro. Det är absolut inte fel.

Jag vill uppmana dig att vägra ge upp när det gäller helande. Vissa gånger i livet så får vi bara lov att ta ett steg åt sidan och släppa fram någon annan. Men när det gäller helande så ska du vägra att ge upp. För att Den Helige Anden som finns på din insida (Om du är frälst) han är större än den som är i världen. Och om du vägrar att ge upp när det gäller ditt helande, då måste satan böja sig. Sanningen är att han redan böjt sig, sanningen är att du äger ditt helande. Du behöver bara komma inför Guds tron och plocka upp det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0