TITTA FRAMÅT!

Jes 43:18-19 Tänk inte på det som har hänt, bry er inte om det som förr har varit. Se, jag gör något nytt. Redan nu visar det sig. Märker ni det inte? Jag skall göra en väg i vildmarken och strömmar i öknen.


Detta bibel ord passar verkligen bra idag. Jag har den senaste tiden fått ränsa ut synd i mitt liv, och det kändes verkligen inte rätt att ha den gamla bloggen kvar. Så nu har jag börjat att blogga på nytt.


Och vad säger då egentligen detta ord. Jo, att vi inte ska tänka på det förflutna, på det som förut varit. Vi ska istället lyfta blicken, och titta rätt fram. Vi ska lämna det som är bakom oss, och fästa blicken på det som är framför oss. Och vi ska vägra låta någonting hindra oss från att gå med Gud.


Minns du Lot och hans familj som flydde från en stad som var på var att förstöras av svavel och eld. Ängeln som kom till Lots familj gav de föreskrifterna att de inte skulle vända sig om för att titta på förödelsen. Och det säger han egentligen till dig okså. När du vänder om från ett liv i synd, då så ska du inte titta tillbaka på det du lämnade, du ska istället fästa blicken på Jesus.


Om du inte vänder om och om du inte går tillbaka till ditt gamla liv, om du inte står och förföras och äcklas över hur du levade. När du istället fäster blicken på Jesus och det han har för dig, då kommer du bli välsignad.


När du gör detta då kommer det komma någonting nytt, redan nu kan du se det säger Jesus. Han ska göra en väg i vildmarken och strömmar i öknen.


Gud vill ge dig ett flöde på din insida. Men det är bara hos honom du kan hämta detta levande vatten. Bara hos honom kan din själ få ro.


Det finns helande och läkedom att få hos Jesus. Men om man ska få kroppens helande, då tror jag personligen det är viktigt med själens helande. Först blir vi befriade från syndens bojor, sedan kommer helande och läkedom.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej du vackra människa!

Skulle du vilja ha gratis skor ifrån DinSko, Bianco, Jerns eller Nilson?

Allt du behöver göra är att klicka in på länken här nedan och bli medlem. Hur lätt som hellst. ALLT är gratis, ingen smygkostnad alls!.

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=4928







2009-04-18 @ 18:39:37
Postat av: Anonym

ha en trevlig kväll :)

2009-04-18 @ 18:42:40
URL: http://metrobloggen.se/helenasl
Postat av: Aneht

Bra skrivet, Jimmy! Det är så skönt detta att Jesus gör allting nytt. Vi får förnyas var dag och ha blicken fäst vid Jesus.

Ha en välsignad vecka!

2009-04-20 @ 18:59:58
URL: http://blogg.aftonbladet.se/6383

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0