JESUS KRAFT I DAG.

Mark 1:32-34 På kvällen, när solen hade gått ner, förde man till honom alla som var sjuka och besatta. Hela staden var samlad utanför dörren. Han botade många som led av olika slags sjukdomar, och han drev ut många onda andar och tillät dem inte att tala, eftersom de visste vem han var.

Kan du tänka dig in i denna situation. Alla som var sjuka, hade värk eller var besatta hade samlats utan för Petrus hus, alla förväntade sig att få sitt mirakel av Jesus. Vilket enormt arbete som måste ha väntat på Jesus just den kvällen.

Före folket i staden kom till Jesus för att bli botade och befriade så hade han botat en man med spetälska, sedan botade han Petrus svärmor. Förmodligen hade folket hört ryktet om att Jesus hade gjort denna spetälska mannen fullständigt frisk. Och massor av folk kom till Jesus för att bli helade och befriade.

Jesus är likadan i dag. Han vill möta alla dina behov i dag. Han vill och kan ta bort alla dina sjukdomar och krämpor. Jag tror vi idag förminskar Jesus och inte tänker på vem han egentligen är. Vi kanske småler när vi läser bibelberättelserna om Jesus, och i vår enfald kanske vi tänker; "Tänk om det ändå vore så i dag." Men det är så i dag. Jesus är den samme i går i dag och i evighet. Och när du och jag fattar det så kommer det bli så mycket lättare att ta emot vad Jesus har för oss i dag.

Jesus levde ett mycket utgivande liv. Han ville nå ut till människor och mätta deras behov, och han gjorde det också. Han sa inte nej till en människa som ville blir helad eller befriad. Han var alltid beredd och villig att bota sjuka. Och Jesus Kristus är likadan i dag. Han vill och kan ge dig ditt mirakel. Så sträck dig ut till Jesus i tro, och låt honom göra miraklet för just dig, för han kan det och han vill det, var så säkra på det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0