TJUVEN

Joh 10:10 Tjuven kommer bara för att stjäla slakta och döda, jag har kommit för att de skall ha liv, ja liv i överflöd.

 

Tjuven är ett gammalt bibliskt namn på satan. Satan kommer bara för att stjäla slakta och döda i vårt liv. Gud är genomgående god, ingen ondska eller falskhet finns i honom. Djävulen är genomgående ond, ingen godhet, sanning eller barmhärtighet finns i honom.

 

Gud kan bara tala sanning, han varken kan eller vill ljuga eller svika dig, det är av hans natur att vara god, barmhärtig och sann. Med satan är det raka motsatsen, han varken kan eller vill tala sanning.

 

Gud är sanningen själv, han har lovat dig i sitt ord att han både vill och kan göra dig frisk. I ordet så finns det ingen tvekan på att Jesus Kristus är den samme som han var för två tusen år sedan. För två tusen år sedan så botade Jesus sjuka och han befriade människor från onda andar. Eftersom Jesus är likadan i dag som han var för två tusen år sedan, så både vill och kan Jesus göra dig frisk.

 

Så när det gäller ditt mirakel, vad det än är. Så ge då inte upp. Fortsätt att tro och hoppas på att Gud ska göra ett mirakel för dig. Fortsätt att proklamera och bekänna vad ordet säger. Och ordet säger ”Och genom hans sår har ni blivit botade.”

 

Luk 21:33 Himmel och jord skall förgå, men mina ord skall aldrig förgå

 

Guds ord står för evigt kvar. Han kommer aldrig att ändra på sitt ord, på bibeln. Det har han lovat oss. Och i sitt ord har han lovat oss massor av löften. Vill du ta en titt på löften om helande, berättelser då Gud botade sjuka, och vad Gud säger om vår hälsa? Då kan du klicka här.

 

 

© Jimmy Larsson Uppsala 2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0