VAD GUD VILL GE

Fil 4:19 Så skall min Gud, efter sin rikedom på ett härligt sätt i Kristus Jesus ge er allt vad ni behöver.

Gud vill alltid ge dig allt vad du behöver. Mat, pengar, hällsa, man/fru, barn, medarbetare, styrka, hälsa, vishet mm. Och det står att Gud skall ge dig allt vad du behöver.

Ser du att det står att han skall fylla dina behov efter sin rikedom. Inte efter lagom prinsipen, eller precis så att du nätt och jämt har näsan åvanför vattenytan. Nej, den Gud du tjänar är en rik Gud och han är inte snål.

Gud tittar inte efter hur duktig du har varit de senaste dagarna. Han tittar efter din tro. Vi är inte frälst genom våra gärningar, utan endast genom tron.

ENDAST TRON
ENDAST HOPPET
ENDAST JESUS
sitat Martin Luther


Om du vill göra allt vad Gud har laggt på ditt hjärta så behöver du en god hällsa. Gud vill att ditt arbete skall ge goda resultat. Och om du är sjuk så försvagas resultaten av dina kraftansträngningar.

Nu menar jag inte att du ska sluta tjäna Gud. Det jag menar är att Gud vill se dig fullt frisk.

Det står i Ordspråksboken att Guds ord är liv för var och en som finner det, och en läkedom för hela hans kropp. När du hittar ett ord att stå på när det gäller ditt helande, då är det liv och hällsa för dig. Och när du hittar ditt alldeles egna ord så blir det mer personligt, och det ordet kommer du då hålla extra kärt.

Fortsätt att bekänna: "Genom Jesus sår så är jag helad"
När du då blivit botad från sjukdom så sluta inte att bekänna Guds ord över dig själv. Tag några minuter varje dag och bekänn ordet över din kropp och din familj.

1. JESUS ÄLSKAR DIG
2. HAN VILL SE DIG FRISK
3. HAN HAR EN PLAN MED DITT LIV
4. DU HAR ETT LIV ETT HOPP OCH EN FRAMTID

 

© Jimmy Larsson Uppsala 2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0