VET ATT GUD GRIPER IN

2 Krön 20:6 Han sade: "HERRE, våra fäders Gud, är inte du Gud i himmelen och den som råder över alla hednafolkens riken? I din hand är kraft och makt, och det finns ingen som kan stå dig emot.

 

Gud har all makt, han vill och kan göra hela dig..

 

Vi tjänar inte vilken Gud som hällst. Vi tjänar Israels Gud en Gud som ingen rår på. Ingen kan eller kommer någonsin kunna besegra honom.

 

Du kan lägga hela ditt liv och hela din livssituation i Guds händer. I Guds hand finns det makt och kraft att bota dig från sjukdom. Och det finns ingen sjukdom som kan stå emot Guds kraft.

 

Jesus har en gång för alla betalat priset för vår själs och kropps frälsning. Hos Jesus finns det helande för alla sjukdomar och alla handikapp. Det finns ingen sjukdom som är för stor för Herren..

 

Begränsa inte Gud till en liten låda med lock. Gud är så mycket större än dina små och snäva ramar. Jag tror att vissa av oss förminskar Gud, försöker hjälpa honom infria sina löften. Men vi behöver inte göra det. Gud är stor och mäktig, det finns inget han inte förmår.

 

Jag tror vi i vissa fall inte tror att Gud kan göra det där massiva miraklet för oss. Men jag har en glad nyhet för dig. Han kan göra det där jättestora miraklet för dig. Men då måste du ta ett steg åt sidan, lägga allt i Guds händer och sluta försöka i din egen kraft. Du behöver förtrösta på Gud och veta att han tar hand om allt.

 

Gud är sannerligen mäktig att göra allt vad han vill. Och i ordet kan vi om och om igen se att Guds vilja är hälsa liv och framgång. Han vill att det ska gå bra för dig och att du ska ha framgång i allt som du gör.

 

© Jimmy Larsson Uppsala 2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0