DRAGNINGSKAMPEN

.

  

Malaki 4:2 Men för er som fruktar mitt namn skall rättfärdighetens sol gå upp med läkedom under sina vingar. Då skall ni komma ut och hoppa likt kalvar som släpps ur sitt bås.


Om du fruktar Gud så har han lovat dig hälsa. Nu menar jag inte att du ska vara rädd för Gud, men du behöver ha respekt för honom. Han förmår ju ändå göra precis vad han vill.


När solen går upp så gör den det sakta, steg för steg. I alla fall här i norden. Det ska vara på samma sätt med ditt helande. Ditt heland kommer komma steg för steg, bit för bit.


Om du ska tjäna Gud fullt ut. Då gör du det bäst om du är frisk. Nu menar jag inte att sjuka inte kan tjäna Gud. Bara att vårt tjänade blir effektivare som helt frisk.


Bara för att ditt helande inte visar sig omedelbart, så betyder det inte att Gud har glömt dig. Det betyder inte heller att han inte vill hela dig. Glöm aldrig att de flesta mirakler sker stegvis, de sker sällan på en kvart. Glöm heller inte Abraham, som i tjugofem år stod i tro för sitt mirakel. Ha honom som ditt föredöme. Vägra att ge upp trotts att åren går. Om du vägrar att ge upp så kommer din tro på Gud växa sig starkare och starkare från år till år.


Djävulen vill få dig att tro att sjukdommen redan vunnit. Men det är inte sant. Sanningen är att Jesus för ungefär tvåtusen år sedan, dog på ett kort på en kulle som gallas golgata. Där besegrade han satan, all ondska och alla sjukdomar och handikapp. Det finns läkedom och befrielse för Jesus. För han har krossat satan en gång för alla.


Namnet Jesus är över namnet sjukdom, och över namnet brist. Hans namn är över alla namn som kan nämnas, och över alla andra namn också. Hans namn är över alla namn som har funnits, som nu finns och som kommer att finnas. När Jesus van segern på golgata så vann han en jordskredsseger. Och han vann den för dig.


© COPYRIGHT Jimmy Larsson http://helande.blogg.se/  1999-2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0