GUD GER ALDRIG UPP

Ps 145:17-19  HERREN är rättfärdig i alla sina vägar och nådig i allt han gör.  HERREN är nära alla som åkallar honom, alla dem som åkallar honom i sanning.  Han gör vad de gudfruktiga begär, han hör deras rop och frälser dem.

Vår Gud är en fullkomlig och rättfärdig Gud, han gör aldrig någonsin fel, han gör alltid rätt.

Och det står i detta bibelord att han är nära "alla" som åkallar honom. Tillhör du den stora skara av människor som åkallar Jesus? Då är han nära dig också. Det kanske inte känns så för tillfället, du kanske inte känner hans närvaro. Men han är ändå alltid där. Han är ändå alltid vid din sida.

Han gör vad du som är gudfruktig begär. Att vara Gudfruktig betyder inte att man är livrädd för Gud, utan att man har respekt för honom, att man har sin förtröstan i honom, och litar på honom. När du gör det så kommer Gud höra dina böner från himlen och svara på dem. Det står inte att du får bönesvar om en kvart, inte i morgon eller nästa vecka. Vist kan du få bönesvar då också. Men här är det viktigt att inte dra för hastiga slutsatser. Bara för att du inte fått bönesvar i morgon, så betyder det inte att Gud inte finns.

Gud finns, och han lönar den som söker honom av hela sitt hjärta  Gud älskar dig. Han är med dig i alla livets situationer. Han vill och kan hela dig, och han längtar efter att se dig fullt frisk.

Ge inte upp när det gäller ditt mirakel, för det gör inte Gud.


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Glad att jag hittade din blogg!

2009-07-13 @ 19:07:48
URL: http://vattenslangen.bloggagratis.se
Postat av: Blogghelande

Tack för komentaren.



Jag är glad att bloggen kan vara till välsignelse.

2009-07-14 @ 11:02:03
URL: http://helande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0