GUD LJUGER ALDRIG

4 Mos 23:19 Gud är inte en människa, så att han skulle ljuga, inte en människoson, så att han skulle ångra sig. Säger han något utan att göra det, talar han något utan att fullborda det?

Gång på gång så lovar Gud oss helande i sitt ord. Han säger att han vill och kan bota oss från våra sjukdomar och krämpor. Gång på gång så uppmuntrar Gud oss med att säga att inget är omöjligt för honom.

Gud kan inte ljuga säger han om sig själv. Vi mäniskor kan ljuga, och gör det ibland. Men Gud säger om sig själv att han inte kan ljuga. Gud kan bara säga sanningen, och sanningen är att han älskar dig och vill göra dig frisk.

Jak 1:17 Allt det goda vi får och varje fullkomlig gåva är från ovan och kommer ner från ljusens Fader, hos vilken ingen förändring sker och ingen växling mellan ljus och mörker.

Det finns alltså ingen förändring hos Gud. Gud har alltid varit samma Gud genom alla tider. Han är Herren din läkare nu, och han har alltid varit Herren din läkare. Genom hela bibeln kan du läsa att Gud botade sjuka. När Israel lämnade ERgypten så fanns det ingen sjuk ibland dem. Detta är helt otroligt med tanke på att det var jätte många människor som lämnade egypten. Sedan när Israels folk var i Egypten så blev de helade då de tittade på koppar orden. Vidare kan vi läsa om Naaman, som inte ens var jude, men ändå så helade Gud honom från hans spetälska.


Vidare kan vi läsa i Nya testamentet om hur Jesus botade sjuka, och vi kan läsa i apostlagärningarna om hur människor blev helade.


Eftersom Gud är samma Gud nu som i apostlagärningarnas tid, så vill och kan han bota dig från sjukdom och smärta. Jesus älskar dig och han vill se dig frisk. Jag är övertygad om att om du och jag inte ger upp, så kommer vi få vårt mirakel, om vi inte ger upp. Titta på Abraham, han väntade på sitt och Saras mirakel i tjugo fem år. Och han gav ändå inte upp. Bibeln säger att han med tiden blev starkare och starkare i sin tro, och att han vägrade att ge upp.


Om du vägrar att ge upp, så är jag övertygad om att du också kommer att bli starkare och starkare i din tro på Gud. Fast du måste du umgås med Gud och steg för steg lära känna honom, umgås med Gud och prata med honom. När du gör det så kommer du se vem Gud är och vad som är hans personlighet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0