EN UTVÄG.

Helande, upprättelse och befrielse är verkligen Guds villja för dig. Jesus dog på korset för att befria, upprätta och hela dig och mig.

1 Kor 10:13 Ingen annan frestelse har drabbat er än vad människor får möta. Gud är trofast, han skall inte tillåta att ni frestas över er förmåga, utan när frestelsen kommer, skall han också bereda en utväg, så att ni kan härda ut.

Gud har lovat dig och mig att vi inte ska bli frästade över vår förmåga. När det gäller helande så kan vi bli frästade att ge upp. Om vi blir attackerade med sjukdom av alla slag så kan vi bli frästade att backa på det Gud lagt ned i vårt hjärta. Men om vi sätter vår tillit till Herren, Om vi förtröstar oss på Herren, då kommer han att se till att det finns en utväg ur frästelsen.

Gud är verkligen trofast, han kommer inte lämna oss i sticket. Utan när frästelsen kommer mot oss, då har Gud en utväg åt oss. Gud är inte en Gud som vaknar till efter ett halvår och fråga vad som hände. Nej, han står med dig i dina bekymmer, och han visar dig vägen ut ur frästelsen.

Så är du frästad, fråga då Gud vart utvägen är. Han har sannerligen förberett en utväg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0