ETT ORD FRÅN GUD.

Joh 15:7 Men om ni är kvar i mig och mitt budskap är kvar i er, så kan ni be om vad ni vill, och ni ska få det.


Ett underbart löfte från Jesus till dig och mig. Vi kan be till Gud om vad vi vill, och då har han lovat oss att han ska ge oss det vi ber honom om. Fast det finns ett villkor i detta löfte, och det är att vi ska förbli i Jesus och hans ord, och att vi ska låta Guds ord förbli i oss. Då får vi det vi ber till honom om i tro.


Vi kan be om att bli frisk och fri från vår sjukdom, och då kommer Gud själv att ta bort den sjukdommen från vår kropp.


1 Mos 1:17 Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem.


Gud har skapat människan till sin avbild, lik honom själv. När Gud skapade människan så skapade han henne utan sjukdom, handikapp eller smärtor. Totalt friska och välmående skapade han dem.


Gud vill att du ska vara frisk, för han skapade Adam och Eva friska, han skapade de utan sjukdom och krämpor.


Jesus vill och kan göra dig frisk, han kan och vill ta bort all sjukdom ifrån din och min kropp. Du kan ta emot helande från Gud när som helst, du kan sträcka dig ut i tro och be till Gud om ett mirakel.


Ps 103:3 Han som förlåter dig alla dina synder och botar alla dina sjukdomar,


Vår Gud är en Gud som förlåter våra synder och renar oss från dem. Han förlåter verkligen alla våra synder, då vi bekänner dem, om vänder oss från dem och ångrar vår synd och gör bättring. Det är då som han renar oss från synd.


Jesus har betalat priset för våra synders förlåtelse, men det är också viktigt att komma ihåg att Jesus lika gärna vill och kan ta bort sjukdom från vår kropp. Det är alltså lika lätt för Gud att ta bort sjukdom som att ta bort synd. Vi behöver bara lita på Gud och hans ord.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0