HOPPAS OCH GLÄDJ DIG I HERREN

 

 

Ps.37:4 Ha din glädje i Herren, han skall ge dig vad ditt hjärta begär.

 

Jag Gud vill och kan sannerligen ge dig att vad du begär. Nu kanske vissa av er börjar protestera och menar att en människa kan ha onda begär, och att Gud inte ska fylla dessa begär. Men om vi lever nära Jesus. Om vi förblir i ordet och låter ordet förbli i vårt hjärta. Då kommer vi inte ha onda begär i vårt hjärta.

 

Gud vill inte att vår glädje ska vara i Herren. Och Gud ska, kan och vill ge dig det du begär. Om du begär hälsa av Herren då kommer Herren också ge dig hälsa. Det står ingenstans i bibeln att Gud inte vill hela dig. Inte heller står det någonstans att sjukdom är en välsignelse från Gud. Om sjukdom hade varit en välsignelse från Gud, då hade Jesus stridit mot Guds vilja då han botade sjuka. Men eftersom vi vet att Jesus inte syndade en enda gång så vet vi att Jesus inte gick emot Guds vilja då han botade sjuka.

Jes 40:31 Men de som hoppas på Herren får ny kraft, de lyfter sin vingar som örnar. De skyndar iväg utan att mattas, de färdas framåt utan att bli trötta.

 

Gud har lovat dig att om du sätter ditt hopp till Herren så kommer han ge dig ny kraft. Om du hoppas på Herren så kommer han ge dig styrka att fortsätta stå i tro för ett mirakel. Jag vet att det kan vara jobbigt att stå i tro för helande år in och år ut. Men Gud kan, vill och kommer att ge dig styrka om du förlitar på honom. Om du lägger hela ditt liv, alla dina bekymmer och problem i Guds händer. Om du förlitar dig på att han ska ta hand om det, då kommer han också att göra det. Det du måste göra är att ropa till Gud i övertygelse om att han ska svara dina böner. Och då kommer han att göra det också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0