JESUS

Mark 6:54 och så snart de steg ur båten kände människorna igen Jesus. De sprang runt i hela området för att sprida nyheten om att han var där, och de började bära sjuka människor på deras sov mattor till de platser där de hörde att han befann sig. Ja, överallt dit han kom, i städer byar och gårdar, bar man ut de sjuka i de fria och bad att de åtminstone skulle få röra vid tofsen på hans mantel, och alla som gjorde det blev friska.


Ryktet om Jesus var spritt om i hela Israel. Överallt dit Jesus kom så visste folket vem han var och att han kunde befria, upprätta och bota människor från sjukdomar.


Jesus är likadan idag, han har inte förändrats någonting på det området. Än idag så tar han bort sjukdom, än idag så befriar han människor från onda andar, och än idag så upprättar han människors liv.


Jesus älskar dig, han vill att du ska vara frisk, och han vill och kan göra dig frisk.


Det står i detta bibelställe att de som rörde vid Jesus kläder blev botade. Jag tror vi i dag kan röra vid Jesus kläder, jag tror vi kan sträcka oss ut och vid röra honom i tro. Och ta emot läkedom av Jesus i en övertygelse om att Jesus kan och vill ta bort vår sjukdom här och nu.


Jesus är inte begränsad till en kyrka eller bönegrupp för att utföra mirakler, för att befria människor från onda andar och ta bort deras sjukdom. Jesus kan göra det vart som helst. Han kan göra det på din arbetsplats, på din skola, i ditt hem. Han kan göra vad han vill vart som helst, han är helt obegränsad.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0