ORD SOM GER VISHET

Ord 9:11 Ty genom mig ska dina dagar bli många och dina levnadsår förökas.


Ordspråks boken är en bok av visdom. Jag brukar uppmana människor att börja dagen med att läsa ett kapitel ur ordspråks boken. Jag personligen tycker att det är bra att läsa dagens datum ur ordspråks boken. Ordspråks boken har trettioen kapitel. Så i dag skulle man kunna läsa kapitel tjugofem efter som det är den tjugo femte. När du har läst ett kapitel om dagen i några veckor så kommer du märka att Gud ger dig visdom för vardagliga situationer.


Men låt oss gå tillbaka till detta bibel ord. Genom Gud ska ditt liv bli långt.


När vi människor kämpar länge emot sjukdom så kan vi bli trötta, men då är det bra att veta att Gud ger oss styrka


Jes 40:29 Han ger den trötte kraft och ökar den maktlöses styrka.


Det är vad Gud vill göra för dig. När det inte finns något hopp, någon styrka eller någon glädje, då vill Gud fylla dig med kraft från höjden. Gud vill ge dig vitalitet ( VITALITET= Övernaturlig styrka till din kropp) så att du orkar kämpa vidare för att få tag på ditt mirakel.


Jes 40:30-31 Ynglingar kan bli trötta och ge upp, unga män kan falla. Men de som hoppas på Herren får ny kraft, de lyfter med vingar som örnar. De skyndar iväg utan att mattas, de färdas framåt utan att mattas.


I detta bibelord så står det i och för sig om män, men det gäller lika väl dig som kvinna. Så du kan sätta in ditt eget namn i denna bibelvers.


Det står i detta bibelord att de som sätter sitt hopp till Gud ska få styrka från honom. Inte de som tveklöst tänker att han eller hon eventuellt ska få något om han eller han har enorm tur. Nej, det står inte det. Det står att de som hoppas på Herren ska få ny styrka. De ska få nya vingar som hörnen, de ska skynda sig framåt utan att bli trött eller seg. Är inte det ganska underbart?


Gud vill verkligen styrka dig, han vill att du ska komma fram till ditt mirakel. Han älskar dig och han har omsorg om dig.


Ps 20:5 Han ska ge dig vad ditt hjärta begär och fullborda alla dina planer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0