GUD FYLLER ALLA BEHOV.

Fil 4:19 Och han kommer att fylla alla era behov med sin härlighets rikedomar, på grund av vad Jesus Kristus har gjort för oss.

Att vara frisk är verkligen ett behov. Om man är sjuk så är man svag, i alla fall är man det oftast Men nu har alltås den Gud du tjänar lovat dig att han ska ge dig allt du behöver. Allt du behöver står det, han ska fylla alla dina behov.

Behöver du pengar så vill han ge dig det, behöver du någon att dela livet med, då vill han ge dig det. Behöver du vara frisk, du vill Gud ta bort sjukdomen ur din kropp, och fylla dig med styrka och hälsa.

Vår Gud är en Gud av hälsa. Har är en Gud som är god rakt igenom. Han är den som tar bort sjukdom. Och han säger aldrig nej till dig när du ber honom om att få bli frisk.

Inte en enda gång så säger Jesus Nej till någon som vill bli frisk eller befriad. Inte en enda gång säger han; "Jag kan inte" Inte en enda gång säger han; Nja, kom tillbaka i morgon.

Nej, vår Gud är en Gud som tar bort sjukdom, och som ser till att du alltid har mat på bordet. Han är en Gud som genomsyrar helande, befrielse och glädja. Han är överflödets Gud.

När Gud gör något så gör han det ordentligt. Och det han påbörjar fullbordar han.

Så ge inte upp, fäst dina ögon på Jesus. Tro och hoppas på Jesus. Och vägra att ge upp. När du har den inställningen så kommer Gud verkligen att belöna dig.

© COPYRIGHT JIMMY LARSSON 2009

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0