BLIND OCH STUM.

Matt 12:22-23 Sedan förde man till Jesus en besatt som var blind och stum, och han botade honom, så att den stumme talade och såg. Och allt folket blev utom sig av häpnad och sade: ”Kanske är han Davids son.

 

Här kommer en man som är både blind och stum till Jesus, och Jesus botar denne mannen omedelbart. Jesus tvekade inte en sekund, omedelbart var han villig att bota, och han gjorde det också.

 

Jesus är likadan i dag, han är villig att ta bort din sjukdom från din kropp. Han är lika villig att bota dig som han var villig att bota den blinde och stumme mannen som vi läser om i dagens bibelord.

 

Ordet säger i Hebreerbrevet att det inte finns någon förändring hos Jesus, Jakobs första kapitel säger att det inte finns någon växling mellan ljus och mörker hos Gud. Gud älskar dig och han vill se dig fullständigt fullständigt frisk.

 

Jag utmanar dig att sätta dig ned och läsa om de under och mirakel som det står skrivet om i bibeln. Om du gör det så kommer du steg för steg inse att Gud är helaren än i dag. Han vill göra dig frisk

 

© Jimmy Larsson Uppsala 2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0