HAN ÄR FORTFARANDE LÄKAREN

Apg 10:37-38 Ni känner till den förkunnelse som gick ut över hela Juden med början i Galileen, och som följde på det dop som Johannes förkunnade, hur Gud smorde Jesus från Nasaret med den helige andens kraft, han som gick omkring och gjorde gott och botade alla som var i djävulens våld, ty Gud var med honom.

 

I dagens bibel ord så kan vi läsa att det var med Guds kraft som Jesus botade de sjuka. Jesus var smord med den helige andens kraft, och i den kraften så botade hon sjuka och drev ut onda andar, i den kraften så gjorde han tecken och under, och han undervisade folket med kraft från Gud.

 

Jesus botade alla som var under djävulens våld står det i detta bibelord, alla som var plågade av satan blev befriade. När det står alla, då är alla inräknade, när det står alla, då betyder det alla, och inget annat. Och eftersom Jesus är likadan i dag som han var för två tusen år sedan, så vill han bota dig, oavsett vad du har för sjukdom eller handikapp så både vill och kan Jesus göra dig frisk.

 

Och Jesus är i enlighet med Hebreerbrevets trettonde kapitel alltid likadan. Han var Herren våran läkare för två tusen år sedan, och han är det fortfarande herren vår läkare.

 

Jesus älskar dig, han dog på korset för två tusen år sedan, för att du och jag i dag skulle kunna komma inför honom, komma till honom och få bli botade från våra sjukdomar och krämpor.

 

 

© Jimmy Larsson Uppsala 1999-2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0