JESUS ÄR KLIPPAN

5 Mos 32:4 Han är Klippan, fullkomliga är hans gärningar, ty alla hans vägar är rätta. En trofast Gud utan svek, rättfärdig och rättvis är han.

 

Ja, vår Gud är verkligen en klippa, en klippa som vi kan stå på då det stormar omkring oss. Och det finns inget fel i det Gud gör, han är fullkomlig, och det är allt vad han gör också.

 

Gud har lovat dig i detta bibelord att han inte ska svika dig, att han ska vara rättvis mot dig. Om Gud har lovat dig något, och det har han, då kommer han också se till att du får tag på det löften som han har gett dig.

 

Den Gud som du tjänar han är helt utan svek. Han ångrar sig aldrig, han tar aldrig tillbaka de löften som han har gett till dig och mig.

 

1 Petr 2:24 Och våra synder bar han i sin kropp upp på korsets trä, för att vi skulle dö bort från synderna och leva för rättfärdigheten. Och genom hans sår har ni blivit botade.

 

Jesus har redan burit din synd och din sjukdom och smärta på korset. Han har betalat priset för fullständig frihet för dig. Han har betalat priset för ditt helande. Han både vill och kan ta bort sjukdom från din kropp.

 

Ibland kan vi få stå i tro för vårt helande år in och år ut innan något händer. Men om vi inte ger upp så kommer vi få det Gud har lovat oss. Så ge inte upp när det gäller ditt helande. I bloggposten under denna, har jag berättat lite om en helandeskola. Står du i tro för helande, så uppmuntrar jag dig att gå på en helandeskola, där du får fylla dig med undervisning om helande.

 

Ge inte upp när det gäller ditt helande, fortsätt tro och hoppas på ett mirakel.

 

 

© Jimmy Larsson Uppsala 1999-2009

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0