UNDERGÖRAREN

Jes 35:6 Den lame skall hoppa som en hjort, den stummes tunga skall jubla. Ty vatten skall bryta fram i öknen, strömmar på hedmarken.

 

Det finns löften för helande från alla sjukdomar och handikapp i bibeln. Inte en enda sjukdom, inte ett enda handikapp är för svårt för Gud att ta bort. Inte en enda gång i bibeln säger Gud nej till att bota ett specifikt tillstånd, eller sjukdom.

 

Dagens bibelord är ett utmärkt bibelord att stå på när det gäller att bli helad från att vara lam. Gud vill inte att du ska vara lam, han har inte skapat någon lam, men tyvärr så kan människokroppen skadas eller bli så sjuk att den blir lam, men då är det skönt att veta att det i alla fall inte är Guds vilja

 

Malaki 4:2 Men för er som fruktar mitt namn skall rättfärdighetens sol gå upp med läkedom under sina vingar. Då skall ni komma ut och hoppa likt kalvar som släpps ur sitt bås.

 

När bibeln talar om att frukta Gud, så betyder det inte att vi ska ligga i ett hörn av bönekammaren och skaka av skräck, men det betyder att du ska ha respekt för Gud. I dagens bibelord står det just det att de som fruktar hans namn ska bli helade. Det står att du ska vara så frisk och stark att du kan hoppa och skutta omkring lika mycket som när kalvarna släpps ut på grön bete. Har du någon gång sett en kalv som släpps ut på sitt livs första grön bete. Bara att se på dem är en något extra ordinärt

 

Gud vill inte bara hela dig lite på det yttre, han vill hela dig på djupet, han vill hela dig till 100%. Så fortsätt att tro och hoppas på Gud, han är under görören än i dag. Han är det som tar bort alla våra sjukdomar, och lagar alla våra brister. Jesus har omsorg om dig, och han vill det bästa för dig och din familj.

 

 

 

© Jimmy Larsson Uppsala 1999-2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0