BETALA ETT PRIS

Rom 8:31 b - 32 Är Gud för oss, vem kan då vara emot oss? Han som inte skonade sin egen son utan utelämnade honom för oss alla, hur skulle han kunna annat än också skänka oss allt med honom.


Den Gud som du tjänar, han är för dig, han är inte emot dig. Han vill att du ska må bra, inte bara till din kropp, han vill att du och jag ska må bra på alla områden av ditt liv. Detta är inte bara några allmäna lyckoönskningar från Guds sida. Han har gett dig helandet som gåva. Han vill och kan göra dig fullständigt frisk, och han vill att du även ska må psykist bra.


Gud är på din sida, vem kan då vara emot dig. Detta är inget löfte om att du alldrig kommer ha problem. Problem kommer vi alla ha, så välkommen till verkligheten. Men du ska veta att vad som än händer så finns Jesus öndå nära dig. Oavsett vad som reser sig upp framför dig så är Gud ändå på din sida, och han har lovat dig att han ska bereda en utväg ur attackerna som reser sig upp mot dig.


När det gäller vår hälsa så kan Gud ibland uppmana oss att ändra på vårt sätt att leva. För ibland kan vårt levnadssätt påverka vår hälsa på ett negativt sätt. Vårt sätt att leva kan alltså ibland vara roten till det som plågar oss. Här gäller det att vara lyhörd mot Gud. Säger din doktor att du bör ändra dina kost vanor eller dina motions vanor. Lyssna då på denne. Doktorn är en gåva från Gud till oss. Dessa arbetar för att få oss att må bättre eller rent av bli frisk.


Genom Jesus Kristus så vill Gud sjänka oss frid, upprättelse och helande. Vad du än står i tro för att få av Gud, så kan han ge dig det. Gud skonade inte ens sin egen son står det skrivet. Ni som har barn kan sätta er in i denna enorma genorisitet. Gud lät sin egen som dö på ett kors, varför? Jo, för att detta var det enda sättet han kunde köpa oss fri från att gå evigt förlorad. I Jesus Kristus så finns inte bara syndernas förlåtelse, det finns även helande och upprättelse.


Jag vill uppmana dig som läser detta till en sak, låt mig förklara vad jag vill uppmana människorna till. Du och jag har fått lära oss att Jesus altid förlåter våra synder. Detta är näst intill en själklarhet i vårt hjärta, vi vet att vi vet att vi vet, att Gud förlåter synd. Låt oss nu ingjuta i vårt hjärta att Gud är lika villig att bota sjuka, som han är villig att förlåta synder.. Låt oss sträva efter att övertygelsen om att Jesus har helat oss, ska bli lika starkl som övertygelsen att vi är frälst och påväg till himlen.


Jag tror och längtar efter att grupper av människor samlas för att be och söka Gud när det gäller helande. Under pingstväckelsen så bad man och sökte Gud dag in och dag ut, natt in och natt ut. Man sökte Gud för att äntligen få bli döpta i helig ande och eld, för att få tungotalets gåva. Många bad sig igenom natt efter natt. Och många fick vad de sökte efter. Jag längtar efter att det ska bli på samma sätt när det gäller helande. Att vi söker efter helandet som efter en skatt,


Jag tror absolut vi kommer att få erfara en stor helande väckelse över hela jorden. Den kanske inte kommer som vi hoppas att den ska komma på. Men jag är övertygad om att den kommer.


Du kanske inte klarar av några intensiva bönenätter för att bli helad, och det kräver inte Gud av dig heller. Men ibland kan det vara nyttigt för oss att ta en tid då vi intensivt söker Guds ansikte och Guds villja. Gud älskar dig. Han skapade Adam och Eva friska och utan smärta. Han skapade de övermåttat skön och underbar (som psaltaren säger) Gud skapade inte människan sjuk, han skapade henne frisk, och han vill att vi både ska leva frisk och dö frisk. Detta är ingen omöjlighet.© Jimmy Larsson Uppsala 2010
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0