VAR VID GOTT MOD

Ord 24:10 Förlorar du modet i nödens stund har du också förlorat din kraft.
BIBEL 2000

Gång på gång så uppmanas vi att inte förlora modet, för Gud vet att i samma stund som vi förlorar modet, då förlorar vi också våran kraft. Nu är det inte alltid lätt att hålla modet uppe, iblend går vi genom sorg och andra tuffa omständigheter, och det har Gud förseende med. Men vi ska också veta att Gud kan hjälpa oss att hålla modet uppe.

Du kanske är i en situation nu där du fått ett tufft besked från din läkare, du kanske har fått veta att du är svårt sjuk och att du kanske inte har så länge kvar att leva. Men då ska du veta att det inte är din doktor som har sista ordet i detta ärende, det är din Gud och frälsare som har det sista ordet. Och han talar bara liv och hälsa över ditt liv och din livssituation

Om du har förlorat modet då vill jag uppmana dig att ta upp din bibel och börja bekänna och proklamera vad Gud säger om din livssituation i sitt ord. I DENNA LÄNK hittar du en massa bibelord. Om du vill läsa ett specefikt bibelord, då klickar du på det bibelordet, så tas du till en sida där du kan läsa det bibelordet.

Glöm aldrig någonsin att Gud älskar dig, oavsett vad som händer i ditt liv så älskar Gud dig. Han har omsorg om dig, han både vill och kan göra dig frisk.



© COPYRIGHT JIMMY LARSSON 2010


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0